Forside » Nyheder » 2017 » 2017-08 » Regeringens stramme udlændingekurs afspejles i årets finanslovsforslag

Regeringens stramme udlændingekurs afspejles i årets finanslovsforslag

Finanslovsforslaget på Udlændinge- og Integrationsministeriets område afspejler den fortsat lavere tilstrømning af asylansøgere, og at udgifterne på området generelt er bragt ned.
 • Udgifter på Udlændinge- og Integrationsministeriets område
  Det fremgår af finanslovsforslaget for 2018, at de samlede statslige udgifter i 2018 forventes at være ca. 2 mia. lavere end det, der var afsat i 2017 på finansloven for 2017.

  De samlede udgifter på finanslovsforslaget for 2018 udgør ca. 5,5 mia. kr. på Udlændinge- og Integrationsministeriets område.
 • Antal asylansøgere
  Finanslovsforslaget for 2018 er udarbejdet på baggrund af et skøn på 5.000 asylansøgere årligt.
 • DAC-udgifter
  En andel af de samlede forventede offentlige udgifter på Udlændinge- og Integrationsministeriets område opgøres som udviklingsbistand (DAC-rapporteres) efter de gældende regler på området. På finanslovsforslaget for 2018 er det skønnet, at knap 0,9 mia. kr. af de offentlige udgifter kan DAC-rapporteres. På finansloven for 2017 forventedes det, at ca. 2,6 mia. kr. kunne DAC-rapporteres i 2017.

Læs mere om det samlede udspil på regering.dk (nyt vindue)

Oprettelsesdato 31.08.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden