Forside » Nyheder » 2017 » 2017-08 » Ansøgning om deltagelse i mentor- og forældrecoachuddannelser for at forebygge ekstremisme og radikalisering

Ansøgning om deltagelse i mentor- og forældrecoachuddannelser for at forebygge ekstremisme og radikalisering

Formålet med uddannelserne er, at kommunerne får mulighed for at anvende mentorer og forældrecoaches til at forebygge og støtte personer med risiko for ekstremisme og radikalisering.

Initiativet er finansieret af satspuljeaftalen for 2015 om styrket indsats til forebyggelse af radikalisering og ekstremisme og følger op på en række hidtidige indsatser vedrørende mentorer og forældrecoaches.

Uddannelserne skal styrke kommunernes indsats over for ekstremisme og radikalisering ved at støtte personer, som vurderes at være i risiko for radikalisering eller at have tilknytning til ekstremistiske miljøer.

Uddannelserne skal også bidrage til, at forældre og pårørende til unge med disse former for risikoadfærd opnår kompetencer til at støtte de unge i at gøre sig fri af ekstremisme og anden risikoadfærd.

Ansøgningsfristen er onsdag den 27. september 2017, kl. 10.00.

Læs mere om ansøgningen her

Oprettelsesdato 16.08.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden