2017-07

Det betaler sig for kommunerne at få flygtninge i job
I dag modtager de 54 mio. kroner for deres gode indsats.
Seneste tal for integrationsgrunduddannelsen (igu)
Der er med udgangen af juni indberettet 680 igu-forløb til Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). Der er indberettet 86 igu-forløb i juni.
Skærpet kontrol med EU’s ydre grænse
Danmark tilslutter sig EU’s nye regler om skærpet grænsekontrol af alle personer, der ind- og udrejser af Schengen-området.
Ny pulje til virksomhedsorganiseret danskundervisning
Initiativet har til formål at skabe bedre muligheder for, at virksomheder organiserer og etablerer danskundervisning på arbejdspladsen.
Tilbudsindhentning: Foranalyse vedrørende modultest
Indhentning af tilbud på foranalyse af muligheden for digital afholdelse af modultest (danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl.)
Genudmelding - pulje til udvikling af kommunale handlingsplaner til forebyggelse af ekstremisme og radikalisering
Initiativet har til formål at styrke den kommunale indsats til forebyggelse af ekstremisme og radikalisering baseret på et styrket tværsektorielt samarbejde.
Nye initiativer skal skabe øget tryghed i byerne
Som led i regeringens indsats på området tager Udlændingestyrelsen nu en række konkrete initiativer for at imødegå problemer skabt af tilrejsende EU-borgere.
Mange flere nyankomne flygtninge får job
Antallet af nyankomne flygtninge og familiesammenførte til flygtninge i arbejde er steget markant, fra 20 pct. til 27 pct. på bare ét år. Stigningen er kommet, efter at regeringen har ændret sin tilgang sammen med landets kommuner og virksomheder.
Sidst opdateret 04.02.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden