Forside » Nyheder » 2017 » 2017-05 » Pulje til styrket informationsindsats om repatrieringsordningen

Pulje til styrket informationsindsats om repatrieringsordningen

Der kan søges støtte til initiativer målrettet grupper af udlændinge, der er dårligt integreret i det danske samfund eller kommer fra lande, der kun har haft en begrænset brug af repatrieringsordningen.

Der udmøntes 1,5 mio. kr. i 2017 i nærværende ansøgningspulje. Puljen henvender sig både til nye initiativer og projekter, som har opnået støtte fra puljen i 2014, 2015 eller 2016, og nu ønsker en forlængelse eller udvidelse af i gangværende initiativer.

Puljens overordnede formål er at sikre, at den enkelte udlænding er opmærksom på de muligheder, der ligger i repatrieringsordningen med henblik på at sikre det bedst mulige grundlag for at træffe en eventuel beslutning om repatriering. 

Hvem kan søge

Ansøgere til puljen er kommuner, regioner, selvejende institutioner, frivillige foreninger, virksomheder, private eller andre, der tager initiativ til projekter, der sigter mod at forbedre og understøtte dele af repatrieringsindsatsen eller nytænkning og videreudvikling heraf, herunder i forhold til at understøtte kommunernes repatrieringsrådgivning, sikre informationsudveksling og erfaringsopsamling hos relevante aktører mv.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d. 22. maj 2017.

Læs mere om puljen

Sidst opdateret 03.05.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden