Forside » Nyheder » 2017 » 2017-05 » Diplommodul om æresrelaterede konflikter

Diplommodul om æresrelaterede konflikter

Professionshøjskolen Metropol udbyder i efteråret et diplommodul om æresrelaterede konflikter i samarbejde med Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Diplommodulet Perspektiver på socialt arbejde i relation til æresrelaterede konflikter henvender sig til alle velfærdsprofessionelle, der som led i deres arbejde rådgiver eller viderevisiterer særligt unge mennesker, der kan være involveret i æresrelaterede konflikter. Modulet er relevant for blandt andre lærere, socialrådgivere, pædagoger, medarbejdere ved politiet og sundhedspersonale på hospitaler og skoler. Opsøgende eller boligsociale medarbejdere kan ligeledes få udbytte af modulet.

Modulet fokuserer på at identificere æresrelaterede konflikter, stille skarpt på handlemuligheder samt styrke det tværfaglige samarbejde. I undervisningen tages der udgangspunkt i praksis- og forskningsbaseret viden indenfor ærestænkning, både i en kulturel og retslig ramme.

Læs mere om modulets indhold, adgangskrav og tilmelding hos Metropol (nyt vindue)

Sidst opdateret 23.05.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden