Forside » Nyheder » 2017 » 2017-04 » Udbud: Kortlægning af metoder på æresområdet

Udbud: Kortlægning af metoder på æresområdet

Der skal udarbejdes en kortlægning af metoder til brug for det sociale arbejde med forebyggelse og håndtering af æresrelaterede konflikter.

Kortlægningen sker som led i handlingsplanen ”Forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol” fra oktober 2016.

Formålet med kortlægningen er at sikre, at personer udsat for æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol tilbydes en kvalificeret indsats, som er tilrettelagt på baggrund af aktuelt bedste viden. Herunder viden om, hvilke metoder fra det socialfaglige område, der er virksomme og kan anvendes i æresrelaterede sager. Kortlægningen skal bygge på en metodeafdækning, der som minimum involverer Danmark, Sverige, Norge og Holland, men også gerne andre lande.

Opgaven med kortlægning af metoder indeholder følgende leverancer:

a)   Indledende afdækning af behov hos målgruppen.

b)   Kortlægning af metoder, der kan anvendes til forebyggelse, identifikation, risikovurdering og håndtering af æresrelaterede sager.

c)   Udarbejdelse af et metodehæfte, der kan bruges af praktikere, der arbejder med borgere udsat for, eller i risiko for at blive udsat for, æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Projektperioden strækker sig fra maj 2017 til juni 2018.

Frist for indgivelse af tilbud er d. 4. maj 2017 kl. 12.00.

Læs mere om udbuddet her

Sidst opdateret 18.04.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden