Forside » Nyheder » 2017 » 2017-04 » Integrationstræf – Med kurs mod job

Integrationstræf – Med kurs mod job

Vil du høre om god integration og har du spørgsmål til ministeren, så sæt kryds i kalenderen torsdag den 7. september 2017.

KL og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) inviterer igen i år til integrationstræf – denne gang i Nyborg.

Konferencen sætter fokus på, hvad der skal til for, at flere flygtninge kommer i job. Traditionen tro kommer integrationsministeren og præsenterer regeringens budskaber om integration og tager imod spørgsmål fra salen.

Konferencen henvender sig til ledere og medarbejdere i kommuner samt samarbejdspartnere og andre interessenter, der arbejder med flygtninge og indvandrere.

Læs mere om Integrationstræf på KLs hjemmeside (nyt vindue)

Sidst opdateret 07.04.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden