Forside » Nyheder » 2017 » 2017-01 » Invitation til informationsmøder om kommende puljer

Invitation til informationsmøder om kommende puljer

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) samt det nye Nationale Center for Forebyggelse af Ekstremisme inviterer til informationsmøde om kommende projekter og puljer vedrørende æresrelaterede konflikter og ekstremisme.

Styrelsen udmelder i 2017 en række ansøgningspuljer til kommunerne vedrørende æresrelaterede konflikter og ekstremisme og afholder i den anledning en række informationsmøder landet over.

På møderne introduceres kommunerne kort til de to fagområder, centrale udfordringer i de kommende år og de kommunale forpligtelser inden for hvert område. Der vil endvidere være mulighed for at orientere sig yderligere om de nye projekter, der skal igangsættes, puljernes formål og aktiviteter, ansøgningsprocessen mv. samt lejlighed til at stille spørgsmål til de enkelte projekter.

Alle kommuner, der ønsker at igangsætte nye projekter om æresrelaterede konflikter og/eller ekstremisme, er meget velkomne til at deltage. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

NB: Der har desværre været fejl i tidspunkterne i de oprindeligt udsendte invitationer. Nedenstående tider er de korrekte. 

Møderne afholdes på flg. datoer:

7. februar kl.9.30-12.00: Region Sjælland (Næstved)
Tilmeld dig informationsmøde i Region Sjælland

9. februar kl. 09.30-12.00: Region hovedstaden (Glostrup)
Tilmeld dig informationsmøde i Region Hovedstaden

1. marts kl.13.30-16.00: Region Nord (Aalborg)
Tilmeld dig informationsmøde i Region Nord

2. marts kl.9.30-12.00: Region Midt (Århus)
Tilmeld dig informationsmøde i Region Midt

2. marts kl. 14.30-17.00: Region Syd (Odense)
Tilmeld dig informationsmøde i Region Syd

Sidst opdateret 08.02.2017
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden