2017-01

Seneste tal for integrationsgrunduddannelsen (igu)
Der er pr. 31. december 2016 indberettet 117 igu-forløb til Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).
Dansk fly skal overvåge EU’s ydre grænser i Middelhavet
Danmark udsender igen et Challengerfly for at bidrage til overvågning af skibstrafikken i det centrale Middelhav og til støtte for redningsaktioner til søs.
Nyt støtteprogram for afviste asylansøgere i Somalia - opdateret
Regeringen har iværksat et modtagelses- og reintegrationsprogram for afviste somaliske asylansøgere, der vender frivilligt tilbage til Somalia fra Danmark.
Invitation til informationsmøder om kommende puljer
Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) samt det nye Nationale Center for Forebyggelse af Ekstremisme inviterer til informationsmøde om kommende projekter og puljer vedrørende æresrelaterede konflikter og ekstremisme.
Sidst opdateret 04.02.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden