@UIBMinisteriet på Twitter

Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet er gået på Twitter for at kommunikere hurtigere og komme tættere på dem, der interesserer sig for ministeriets arbejde.

Under navnet @UIBMinisteriet vil Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet fremover bidrage med blandt andet nye udspil, relevante tal, ministerkommentarer og korrektioner til den aktuelle dagsorden i medierne og på Christiansborg.

Ligesom flere andre ministerier ønsker Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet at kunne kommunikere hurtigere og komme tættere på borgere, meningsdannere og andre beslutningstagere.

Henvendelser, der ønskes besvaret, skal fortsat sendes til ministeriets almindelige postkasse eller e-mailadresse. Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet laver ikke sagsbehandling via sociale medier.

Følg @UIBMinisteriet (nyt vindue)

Sidst opdateret 03.10.2016
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden