Forside » Nyheder » 2016 » Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet betragter statsløsesagen som afsluttet for tidligere afdelingschef Kim Lunding

Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet betragter statsløsesagen som afsluttet for tidligere afdelingschef Kim Lunding

Tidligere afdelingschef i Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Kim Lunding er den 11. januar 2016 overgået til en stilling som kommitteret i Udlændingestyrelsen.

Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet finder ikke anledning til at foretage sig videre vedr. Kim Lunding i sagen om Statsløsekommissionens beretning, og ministeriet har ikke yderligere kommentarer i sagen.

Sidst opdateret 11.01.2016
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden