Forside » Nyheder » 2016 » Udbud: Projekt om procesoptimering i Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Udbud: Projekt om procesoptimering i Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udbyder et projekt, som skal sætte fokus på højere borgertilfredshed og reduceret gennemløbstid for sagsbehandling på området for International Rekruttering.

Projektet skal blandt andet belyse, hvordan den samlede gennemløbstid for de enkelte sager kan nedsættes ved at sætte fokus på den tid, der går, inden sagen betragtes som fuldt oplyst. Med en reduktion af den samlede gennemløbstid vil det give mere tid til udvikling, højere trivsel blandt medarbejderne, teamsamarbejde samt videndeling.

Formålet med projektet er derfor at få styrket styringen i Styrelsen for International Rekruttering og Integration på en måde, så driften effektiviseres, og borgernes behov i højere grad bliver tilgodeset. Projektperioden strækker sig fra medio december 2016 til medio april 2017.

Deadline den 12. december 2016 kl. 12.

Hent udbuddet her (pdf) (nyt vindue)

Hent pdf med indkomne spørgsmål til udbud om procesoptimering i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret 09.12.2016
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden