Forside » Nyheder » 2016 » Pulje til modtagelse og fastholdelse af højt kvalificerede udenlandske medarbejdere og deres familie

Pulje til modtagelse og fastholdelse af højt kvalificerede udenlandske medarbejdere og deres familie

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) udmelder en pulje til projekter i virksomheder, der understøtter modtagelse og fastholdelse af højtkvalificerede udenlandske medarbejdere og deres familier i Danmark.

Virksomheden er et naturligt udgangspunkt for en introduktion til det danske arbejdsmarked og det danske samfund og er således vigtig for, at højtkvalificerede udenlandske medarbejdere og deres ægtefæller får fodfæste på det danske arbejdsmarked.

Puljen kan søges af offentlige og private virksomheder. Virksomhederne kan udvikle projekter i samarbejde med andre virksomheder eller andre eksterne samarbejdspartnere. Det kan fx være i form af tværgående samarbejder mellem flere virksomheder, eller i et samarbejde med frivillige lokale organisationer, foreninger mv.

Ved ansøgningsrunden vil der blive lagt særligt vægt på, at der er tale om nyskabende projekter med fokus på, at indsatsen for modtagelse og fastholdelse af udenlandske medarbejdere forankres i virksomheden.

Læs mere om pulje

Sidst opdateret 03.05.2016
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden