Forside » Nyheder » 2016 » Ny pulje skal støtte op om rekruttering af mentorer fra arbejdstager- og arbejdsgiverorganisationer

Ny pulje skal støtte op om rekruttering af mentorer fra arbejdstager- og arbejdsgiverorganisationer

Det er regeringens ambition, at hver anden flygtning skal i arbejde. Her kan frivillige mentorer gøre en afgørende forskel i at sikre beskæftigelse for den enkelte flygtning.

Under trepartsforhandlingerne blev det derfor foreslået, at arbejdsmarkedets organisationer kan bidrage til rekruttering af integrationsmentorer for nyankomne flygtninge blandt deres medlemmer.

Puljen skal dække udgifter forbundet med rekruttering af frivillige, herunder rekrutteringsaktiviteter og udgifter forbundet med drift og støtte til organisationens mentorkorps, virksomhedsopsøgende indsatser samt koordinering med kommunerne.

Læs mere om puljen

Sidst opdateret 14.11.2016
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden