Forside » Nyheder » 2016 » Ny pulje skal mobilisere civilsamfundet som led i indsatsen mod radikalisering og ekstremisme

Ny pulje skal mobilisere civilsamfundet som led i indsatsen mod radikalisering og ekstremisme

Puljen skal understøtte konkrete foreningsaktiviteter i foreninger og organisationer, som samtidig gennem uddannelsesforløb vil få styrket deres kapacitet og kompetencer til at indgå som strategiske og relevante samarbejdspartnere i det forebyggende arbejde mod radikalisering og ekstremisme.

Som led i udmøntningen af satspuljeaftalen for 2015 om en styrket indsats til forebyggelse af radikalisering og ekstremisme, er det besluttet at styrke mobiliseringen af civilsamfundet som led i at forebygge ekstremistiske miljøers negative indflydelse.

Der er afsat 1,3 mio. kr. i nærværende ansøgningspulje til at støtte konkrete foreningsaktiviteter blandt civilsamfundsforeninger, der oplever en bekymring for og/eller problemer med radikalisering og ekstremisme i lokalområdet.

Læs mere om puljen

Sidst opdateret 12.04.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden