Forside » Nyheder » 2016 » Læremateriale til indfødsretsprøven af 2015 er offentliggjort

Læremateriale til indfødsretsprøven af 2015 er offentliggjort

Den nye indfødsretsprøve af 2015 forventes at blive afholdt første gang i juni. Lærematerialet er nu tilgængeligt.

Den nu afskaffede statsborgerskabsprøve blev afholdt for sidste gang i december 2015. Statsborgerskabsprøven erstattes af indfødsretsprøve af 2015, som forventes afholdt første gang i juni 2016. Lærematerialet til indfødsretsprøve af 2015 er nu klar.

Hent læremateriale til indfødsretsprøven af 2015 (pdf) (nyt vindue)

Indfødsretsprøve af 2015 etableres som en multiple choice-test, der vil blive afholdt to gange årligt. Indfødsretsprøve af 2015 vil bestå af i alt 40 spørgsmål, hvoraf 5 spørgsmål vedrører aktuelle forhold og begivenheder i det danske samfund. Lærematerialet til indfødsretsprøve af 2015 vil danne grundlag for de øvrige 35 spørgsmål.

Det forventes, at information om tilmeldingsdato, prøveafholdere, gebyr mv. bliver offentliggjort inden udgangen af marts.

Indfødsretsprøven af 2015 er en prøve, ansøgere om dansk indfødsret skal bestå med henblik på at dokumentere kendskab til danske samfundsforhold, dansk kultur og historie. En bestået indfødsretsprøve af 2015 er en betingelse for at opnå dansk indfødsret ved naturalisation.

Læs mere om indfødsretsprøven

Oprettelsesdato 15.03.2016
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden