Forside » Nyheder » 2016 » Ny pulje skal støtte netværk for pårørende til personer, der udviser tegn på ekstremisme

Ny pulje skal støtte netværk for pårørende til personer, der udviser tegn på ekstremisme

Netværk til forældre og pårørende til personer, der udviser bekymringstegn i forbindelse med ekstremisme, skal som led i den forebyggende indsats udvides til flere kommuner.

Flere kommuner har allerede positive erfaringer med at arbejde tæt sammen med pårørende, når det handler om at styrke den forebyggende indsats for personer, der udviser bekymringstegn i forbindelse med ekstremisme, herunder gennem mulig deltagelse i konflikter i udlandet.

Formålet med puljen er derfor at støtte etablering eller udvidelse af eksisterende pårørendenetværk, hvor pårørende kan drøfte dilemmaer, frustrationer, erfaringer og løsningsmuligheder i forbindelse med deres familiemedlemmers adfærd i et tillidsfyldt rum.

Læs mere om puljen

Sidst opdateret 08.11.2016
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden