Forside » Nyheder » 2015 » Udbud: Opkvalificering af personale på døgninstitutioner på området for æresrelaterede konflikter

Udbud: Opkvalificering af personale på døgninstitutioner på området for æresrelaterede konflikter

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udbyder en opgave vedr. udvikling og afholdelse af uddannelsesforløb for personale på døgninstitutioner på området for æresrelaterede konflikter.

Uddannelsesforløbene skal sikre, at personale på døgninstitutioner har viden om æresrelaterede konflikter, kan håndtere unge udsat for æresrelaterede konflikter og har kendskab til de særlige udfordringer, der kan være i disse sager, herunder sikkerhedsaspekter.

Deadline for udbud 18. september 2015 kl. 12:00.

Hent Delaftale 1 (Word) (nyt vindue)

Sidst opdateret 02.11.2015
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden