Forside » Nyheder » 2015 » Udbud: Evaluering af efteruddannelse om integration for kommunale medarbejdere

Udbud: Evaluering af efteruddannelse om integration for kommunale medarbejdere

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udbyder en midtvejs- og slutevaluering af efteruddannelse om integration for kommunale medarbejdere.

Evalueringen skal blandt andet belyse i hvilken grad, efteruddannelsen har styrket medarbejdernes faglige kvalifikationer ift. at løfte integrationsopgaven samt i hvilket omfang, efteruddannelsen har givet medarbejderne adgang til fælles viden og værktøjer på tværs af fagområder og bidraget til at styrke det tværfaglige samarbejde i og mellem kommunerne. Evalueringsperioden strækker sig fra efteråret 2015 og til primo 2018.

Hent Delaftale 2 (pdf) (nyt vindue)

Deadline den 21. september 2015 kl. 12.

Sidst opdateret 15.10.2018
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden