Forside » Nyheder » 2015 » Topmøde: Partnerskab med virksomheder om bedre integration

Topmøde: Partnerskab med virksomheder om bedre integration

På gårsdagens topmøde er der etableret et partnerskab med virksomheder, der skal sikre, at flere nytilkomne flygtninge får mulighed for at komme ud på virksomhederne.

Danmark står i en ekstraordinær situation, hvor mange flygtninge kommer til landet blandt andet på grund af borgerkrigen i Syrien. For at man falder godt til og bliver integreret i Danmark, er det vigtigt, at man hurtigt kommer ud på arbejdsmarkedet for eksempel i praktik og får kompetencer, lærer dansk og hvad det vil sige, at være på det danske arbejdsmarked.

Der er i dag indgået et partnerskab med en række større danske virksomheder, herunder IKEA, NCC, ISS, Dansk Supermarked og BC Hospitality Group.

Partnerskabet skal understøtte, at flere nytilkomne flygtninge integreres på arbejdsmarkedet.

Regeringen håber, at mødet på Marienborg i dag kan inspirere andre virksomheder - både store og små - til også at være med i partnerskabet. De kan kontakte beskæftigelsesministeriets indgang for virksomheder (Jobservice Danmark) på telefonnummer 72 200 350 i tidsrummet kl. 8.00 til 16.00 eller på mail [email protected].

Sidst opdateret 02.11.2015
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden