Forside » Nyheder » 2015 » Frivilligheds- og Integrationsdøgnet

Frivilligheds- og Integrationsdøgnet

Civilsamfundet inviteres til Frivilligheds- og Integrationsdøgnet 10.-11. december 2015.

Udlændinge-, integrations- og boligministeren, social- og indenrigsministeren, Rådet for Etniske Minoriteter og Frivilligrådet inviterer den 10.-11. december 2015 civilsamfundet til Frivilligheds- og Integrationsdøgnet på Hotel Munkebjerg i Vejle.

Frivilligheds- og Integrationsdøgnet udspringer af civilsamfundstopmødet ”Sammen om integration”, som statsministeren var vært for den 24. september 2015 på Marienborg, og følger op på dialogmødet om frivillighed og flygtninge den 4. november 2015. Formålet med Frivilligheds- og Integrationsdøgnet er, at deltagerne sammen går et skridt videre og udformer modeller for, hvordan kommuner og frivillige lokalt kan samarbejde om integration af nytilkomne flygtninge. Ambitionen er, at parterne går fra mødet med konkrete planer for det videre arbejde.

De inviterede til Frivilligheds- og Integrationsdøgnet er frivillige organisationer, frivilligcentre, integrationsråd, frivilligråd og landets kommuner.

Kontaktpersoner for arrangementet

Anne Katrine Lundsfryd Heide-Jørgensen, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, [email protected], 41 85 11 52 / 72 14 28 32

Andrea Usbeck, Rådet for Etniske Minoriteter, [email protected], 41 85 13 89

Kristine Korsgaard, pressemedarbejder i Social- og Indenrigsministeriet, 41 85 13 26

Sidst opdateret 20.11.2015
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden