Forside » Nyheder » 2015 » Arbejdsvilkår fastholder internationale studerende

Arbejdsvilkår fastholder internationale studerende

Det er især vilkår på det danske arbejdsmarked og konkrete jobtilbud, som får internationale studerende til at blive i Danmark efter endt studie, viser den nye undersøgelse Internationale studerende i Danmark.

Undersøgelsen viser også, at lønniveauet, en god balance mellem arbejde og privatliv samt gode muligheder for professionel udvikling og udfordringer har betydning for, om dimittenderne vælger at blive i Danmark. Desuden er de, der har tekniske eller sundhedsvidenskabelige uddannelser, mere tilbøjelige til at blive end andre.

Undersøgelsen er udarbejdet i samarbejde mellem Styrelsen for Videregående Uddannelser, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Hent Internationale studerende i Danmark

Læs mere om modtagelse og fastholdelse af internationale studerende hos Uddannelses- og Forskningsministeriet (nyt vindue)

Sidst opdateret 02.11.2015
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden