Udlændingestyrelsen

Vores strategi hedder Mød Verden. Det gør den, fordi alle sager om asyl og familiesammenføring og mange visumsager begynder hos os, og vi gennem sagerne møder mennesker fra hele verden.

Faktatjek-US from UIM on Vimeo.

Og den hedder Mød Verden, fordi vores værdier afspejler, hvordan vi møder de opgaver, vi er sat i verden for at løse. Som medarbejder i Udlændingestyrelsen er du aldrig i tvivl om, at dit arbejde betyder noget.

Vi sikrer, at de rette får ophold og beskyttelse i Danmark, og at de rette får afslag. Og vi har også ansvaret for alt det, der hører med til tilværelsen som asylansøger, imens asylsagerne bliver behandlet.

Som medarbejder i Udlændingestyrelsen får du:

  • Unik mulighed for at få indsigt i næsten hele udlændingeområdet. Vi har omkring 50 forskellige sagstyper, og du har derfor rigtig gode muligheder for faglige udfordringer og kompetenceudvikling hos os
  • En meningsfyldt arbejdsdag, hvor dit arbejde både er vigtigt for mennesker og for samfundet
  • En fleksibel arbejdsplads med 550 motiverede og engagerede kolleger, hvor du altid kan trække på dine kollegers erfaring og drage nytte af et godt sammenhold.

Interesserer du dig for udlændingeområdet, og vil du gerne være del af en arbejdsplads med fokus på høj faglighed, troværdighed, samarbejde og trivsel, så ser vi meget frem til at læse din ansøgning.

Læs Udlændingestyrelsens strategi (png) (nyt vindue)

Sidst opdateret 26.03.2018