Forside » Job & karriere » Vores arbejdsplads » Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI)

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI)

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet.

SIRI-715x350.png 

SIRI har to hovedformål. For det første skal styrelsen understøtte, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan få velkvalificeret udlændinge som medarbejdere og studerende. For det andet skal styrelsen understøtte integrationsindsatsen i kommunerne og koordinere og rådgive om indsatsen mod ekstremisme, radikalisering, æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

I SIRI bliver du en del af et politisk miljø, tæt på centrale beslutninger, som giver dig en spændende og tempofyldt hverdag. Du kommer til at indgå i et sjovt og uformelt miljø med meget afvekslende arbejdsopgaver, som du selv kan være med til at præge. Som medarbejder bliver du udfordret fagligt og personligt, og der er rig mulighed for at styrke dine kompetencer. Du vil opleve at få et stort netværk i kraft af dit samarbejde både internt i styrelsen og med interesseorganisationer, ngo’ere, erhvervslivet og andre ministerier og styrelser.

Som medarbejder i SIRI får du:

  • 200 kollegaer i alle aldre og med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde
  • en fleksibel arbejdsplads med plads til fritid og familieliv
  • et stærkt socialt fællesskab på tværs af organisationen

Vi ser frem til at læse din ansøgning og byde dig velkommen i SIRI.

Mød nogle af vores medarbejdere

Sidst opdateret 26.01.2018