Blanketter og ansøgningsskemaer

Her kan du finde diverse blanketter og ansøgningsskemaer på prøveområdet.

Prøvedeltager

Har du ikke fået tilmeldt dig til danskprøve til tiden, kan du søge om dispensation for tilmeldingsfristen ved at udfylde ansøgningsskemaet og indsende det fra din e-Boks til Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Danskprøver.

Bemærk, at SIRI kun dispenserer fra tilmeldingsfristen i særlige tilfælde.

Hent Ansøgning om dispensation for tilmeldingsfristen ved danskprøverne (pdf)

Prøveansvarlig ved et sprogcenter

Hvis du er leder/prøveansvarlig ved et sprogcenter, skal du udfylde et ansøgningsskema, hvis en prøvedeltager vil søge om fritagelse eller delvis fritagelse for aflæggelse af prøve.

Det udfyldte skema skal indsendes via e-Boks til Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Danskprøver eller via sikker mail til [email protected]. SIRI skal modtage ansøgningsskemaet med bilag senest 7 uger før prøveterminens begyndelse.

Hent Ansøgning om fritagelse for aflæggelse af prøve (pdf)

Beskikket censor ved dansk- eller vidensprøverne

Hvis du er beskikket censor og har rettet censoropgaver, skal du udfylde honorarblanketten og indsende den via e-Boks til Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Danskhonorar eller via sikker mail til [email protected].

Husk at udfylde alle relevante felter og underskrive blanketten. Det er desuden vigtigt, at du vedlægger eventuelle bilag. Hvis blanketten ikke er udfyldt korrekt, vil du få den retur. Blanketten skal indsendes efter hver prøvetermins arbejde.

Hent honorarblanket for beskikket censor (pdf)

Hent Vejledning til beskikkede censorer om skriftlig og mundtlig censur (pdf)

Hent Vejledning til beskikkede censorer om honorar- og rejseafregningsblanket (pdf)

Ekstern konsulent

Hvis du er ekstern konsulent og har udført dit arbejde for SIRI, skal du udfylde nedenstående honorarblanket og indsende via e-Boks til Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Danskhonorar eller via sikker mail til [email protected].

Husk at udfylde alle relevante felter og underskrive blanketten. Det er desuden vigtigt, at du vedlægger eventuelle bilag. Hvis blanketten ikke er udfyldt korrekt, vil du få den retur.

Hent honorarblanket for ekstern konsulent (pdf)

 

Sidst opdateret 05.08.2020