Forside » Arbejdsområder » Æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol » Tilmelding til netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Tilmelding til netværksmøde om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) inviterer til det næste møde i styrelsens netværk om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Forårets netværksmøde sætter fokus på god praksis i æresrelaterede sager. På netværksmødet præsenteres blandt andet en ny undersøgelse fra Ankestyrelsen om håndtering af æresrelaterede sager, vi introducerer til kommunal praksiserfaring med at etablere en struktureret indsats, der kan understøtte en hensigtsmæssig håndtering af sagerne, ligesom vi deler erfaringer på tværs af kommunerne.

Netværk i Vestdanmark

Hvornår:           Den 10. april 2019, kl. 08.45 - 15.00.

Hvor:                 Aarhus Kommune

Tilmeld dig mødet via dette link

Tilmeldingsfrist den 29. marts 2019

Program og adresse på mødelokaler sendes direkte til tilmeldte deltagere i uge 14.

Netværk i Østdanmark

Hvornår:           Den 30. april 2019, kl. 08.45 - 15.00.

Hvor:                 Næstved Kommune

Tilmeld dig mødet via dette link

Tilmeldingsfrist den 12. april 2019

Program og adresse på mødelokaler sendes direkte til tilmeldte deltagere i uge 16.

Om netværket

Der afholdes to årlige netværksmøder i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Som udgangspunkt afgrænset således, at Bornholm og Sjælland deltager i Øst, og Fyn og Jylland deltager i Vest.

Netværket henvender sig bredt til kommunale myndighedsmedarbejdere, der møder æresrelaterede problemstillinger og negativ social kontrol. Det gælder både medarbejdere fra det beskæftigelsesfaglige felt, integrationsområdet, socialforvaltningen, børne- og ungeområdet, handicapområdet samt borgerservice.

Netværket er etableret som led i den nationale handlingsplan til forebyggelse af æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol fra 2016.

Sidst opdateret 12.03.2019