Sådan ansøger du

Vejledning til, hvordan du ansøger om midler fra de aktuelle puljer. Der er desuden vejledning og ansøgningsskema under den enkelte pulje.

For at ansøge om midler skal du følge denne vejledning:

  • Udfyld puljens ansøgningsskema samt budgetskabelonen. Gem derefter begge dele som filer på din computer.
  • Log på ansøgningsportalen ved hjælp af dit NemID. Hvis du ansøger på vegne af en virksomhed eller en organisation, skal du anvende NemID medarbejdersignatur. Er det første gang, du benytter portalen, skal du oprette en profil ved at udfylde adressefelter mm.
  • Klik derefter på Mit overblik og Opret ny ansøgning. Vælg den pulje, du ønsker at ansøge om, inde på portalen og vælg Opret ny ansøgning.
  • Udfyld projekttitel samt datofelter og klik på Opret og fortsæt.
  • Vedhæft udfyldt ansøgningsskema og udfyldt budgetskema ved at vælge Tilføj filer, find filerne og vælg Åbn
  • Vælg herefter Indsend og Godkend.
  • Du har nu indsendt din ansøgning. Du får et pop-up vindue med det tildelte journalnummer, som du kan downloade. Et kvitteringsbrev vil automatisk være sendt til e-Boks.

Du kan følge med i sagens forløb ved at logge på portalen. Kopier af alle skrivelser til dig fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) sendes også til e-Boks.

Log på ansøgningsportalen ved hjælp af NemID (nyt vindue)

Serviceoplysninger

CVR-nr. for SIRI: 36997427

Konto til returbetaling: Reg.- og kontonr. 0216 4069203450

Husk at angive dit journalnummer ved tilbagebetaling.

Vejledninger og skabeloner

Her kan du finde betingelser for tilskudsmodtagere, skabeloner til budget, regnskab og afrapportering samt regler for revision.

Betingelser for tilskudsmodtager (pdf)

Budgetskabelon (Excel)

Regnskabsskabelon (Excel)

Skabelon til evalueringsrapport (Word)

Skabelon til statusrapport (Word) (nyt vindue)

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Styrelsen for International Rekruttering og Integrations område (BEK nr. 61 af 21/01/2019 (nyt vindue)

Yderligere informationer

Hvis du har spørgsmål til puljer, projektforlængelser, indsendelse af ansøgning, budget, regnskab eller status- og evalueringsrapporter, kan du kontakte os på [email protected] eller 72 14 22 07. Telefonen er åben dagligt kl. 9-15.

Sidst opdateret 15.05.2019