2019-03

Pulje til virksomhedsorganiseret danskundervisning
Puljen har til formål at skabe bedre muligheder for, at virksomheder organiserer og etablerer danskundervisning på arbejdspladsen.
Civilsamfundet skal styrke indsatsen for ikke-vestlige indvandrerkvinder længst fra arbejdsmarkedet
Som led i en styrket indsats for ikke-vestlige indvandrerkvinder længst fra arbejdsmarkedet, udbyder Styrelsen for International Rekruttering og Integration en pulje, der skal bringe kvinderne tættere på arbejdsmarkedet.
Pulje til efteruddannelse af medarbejdere ved danskuddannelserne til voksne udlændinge m.fl.
Som led i kvalitetssikringen af danskuddannelserne yder styrelsen tilskud til efteruddannelse af lærere, ledere og vejledere ved danskuddannelserne.
Analyse af etableringskortet
Styrelsen for International Rekruttering og Integration offentliggør i dag en analyse af etableringskortet.
Genudmelding af ny støtteordning til unge og voksne udsat for æresrelaterede konflikter og/eller negativ social kontrol (exitstøtte)
Formålet med puljen er, at unge og voksne udsat for æresrelaterede konflikter får en kvalificeret støtte i overgangen fra ophold på et sikkert botilbud til en selvstændig tilværelse i egen bolig.
Sidst opdateret 25.03.2019
Abonnér på nyt fra UIM

Ved at tilmelde dig som abonnent på nyt fra UIM giver du samtykke til, at Udlændinge- og Integrationsministeriet indsamler og behandler de oplysninger om dig, som er nødvendige for at kunne udsende nyheder til dig. Du accepterer samtidig, at behandlingen sker som beskrevet her på siden:

Læs om ministeriets behandling af personoplysninger i forbindelse med abonnementer

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at afmelde dit abonnement i den nyhedsmail, du modtager fra os.

Tilmeld dig som abonnent

Nyhedsbrev

Styrelsen for International Rekruttering og Integration udgiver et nyhedsbrev om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Læs om Æresrelateret Viden