Forside » Nyheder » 2016 » 2016-10 » Udbud: Udvikling af metodekoncept for et strukturende dialog- og overgangsredskab til unge udsat for æresrelaterede konflikter

Udbud: Udvikling af metodekoncept for et strukturende dialog- og overgangsredskab til unge udsat for æresrelaterede konflikter

Udbuddet skal styrke overgangen til en selvstændig tilværelse for unge udsat for æresrelaterede konflikter.

Som led i satspuljeaftalen for 2012 om en National strategi mod æresrelaterede konflikter, skal der etableres en koordinerende og netværksskabende overgangsindsats målrettet unge i fare for at blive udsat for æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol og unge, der er eller har været udsat herfor. Som del af denne indsats er der afsat 875.000 kr. til udvikling af et metodekoncept for et dialog- og overgangsredskab til unge, der kan medvirke til at strukturere deres forløb.

Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet gennemfører et udbud på rammeaftalen vedrørende opgaven, som består af tre overordnede leverancer: 

  1. Afdækning af eksisterende materiale og metoder til strukturering og progressionsmåling af den unges forløb og udvikling. 
  2. Udvikling af et metodisk koncept for et strukturende dialog- og overgangsredskab til unge, bestående af en informationsdel og en dialog- og struktureringsdel. 
  3. Implementering af og undervisning i redskabet hos bl.a. krisecenterpersonale og lokale ressourcepersoner i regi af udpegede civilsamfundsaktører. 

Perioden for opgaven strækker sig fra ultimo 2016 til ultimo 2017. 

Deadline er den 11. november 2016 kl. 12.00. 

Hent Delaftale 1 (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret 21/10 2016
Abonnér på nyt fra UIM

Hvis du abonnerer på nyheder fra UIM, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

(Required)
Nyhedsbreve

Udover de løbende nyheder udgiver UIM også to nyhedsbreve, som særligt henvender sig til fagfolk og professionelle.

Læs om Integration i Tal

Læs om Æresrelateret Viden