Forside » Nyheder » 2016 » 2016-04 » Pulje til styrket koordinering i udsatte boligområder

Pulje til styrket koordinering i udsatte boligområder

10 mio. kr. til at løfte udsatte boligområder og bidrage til, at det samlede antal udsatte boligområder i Danmark nedbringes.

Der er fortsat en række almene boligområder, der er særligt udsatte, og som fysisk og socialt er isolerede fra de byer, de udgør en del af. Det giver ulige muligheder for at få uddannelse og beskæftigelse for de mennesker, som bor i de udsatte almene boligområder.

Med nærværende ansøgningspulje udmeldes der 10 mio. kr. i 2016 som led i udmøntningen af satspuljeaftalen fra 2014, hvor der samlet blev afsat 38 mio. kr. til at styrke løsninger og konkrete initiativer, der kan løfte udsatte boligområder og bidrage til, at det samlede antal udsatte boligområder i Danmark nedbringes.

Hvem kan søge

Ansøgerkredsen er kommuner og boligorganisationer, som gennem konkrete initiativer kan løfte de udsatte boligområder, der optræder på ministeriets liste over ghettoområder eller med udsatte almene boligområder, der er tæt på at opfylde kriterierne for at komme på listen og dermed bidrage til, at det samlede antal udsatte boligområder boligområder i Danmark nedbringes. (se vejledning for en præcisering af ansøgerkredsen).

Hent vejledning (Word) (nyt vindue)

Hent ansøgningsskema (Word) (nyt vindue)

Hent budgetskema (Excel) (nyt vindue)

Sidst opdateret 26/10 2016
Abonnér på nyt fra UIM

Hvis du abonnerer på nyheder fra UIM, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

(Required)
Nyhedsbreve

Udover de løbende nyheder udgiver UIM også to nyhedsbreve, som særligt henvender sig til fagfolk og professionelle.

Læs om Integration i Tal

Læs om Æresrelateret Viden