Forside » Nyheder » 2015 » 2015-11 » Invitation til fokusgruppe for fageksperter på efterværnsområdet

Invitation til fokusgruppe for fageksperter på efterværnsområdet

Ny efterværnsindsats for unge og voksne, som har gennemlevet en æresrelateret konflikt.

Styrelsen for International Rekruttering og Integration inviterer til en fokusgruppe for fageksperter i forbindelse med en ny efterværnsindsats for unge og voksne, som har gennemlevet en æresrelateret konflikt.

Som led i Den Nationale Strategi mod Æresrelaterede Konflikter skal Styrelsen for International Rekruttering og Integration iværksætte en efterværnsindsats for unge og voksne udsat for æresrelaterede konflikter. Indsatsen har til formål at sikre, at unge og voksne, der har gennemlevet en æresrelateret konflikt, får den nødvendige støtte i tiden efter konflikten. Styrelsen er derfor i færd med at afdække eksisterende indsatser og viden på området samt målgruppens behov for efterværn.

I den forbindelse afholder Styrelsen en fokusgruppe for ledere og fageksperter på området, som vil finde sted den 26. november 2015 kl. 10-12.30, på Gl. Mønt 4, 1117 Kbh. K.

Tilmelding skal ske til: Lise Milling Petersen på mail: [email protected] eller tlf. 41 85 11 69.

Svar udbedes senest 19. november 2015.

Vi håber at mange har mulighed for at deltage og bringe viden til projektet, så vi sammen kan sikre, at indsatsen kvalificeres og kommer bedst muligt fra start. Har du kendskab til andre ledere/forskere i dit netværk, som arbejder specifikt med dette område, må du meget gerne gøre dem opmærksom på invitationen.

Sidst opdateret 02/11 2015
Abonnér på nyt fra UIM

Hvis du abonnerer på nyheder fra UIM, får du tilsendt alle nyheder, når de publiceres på hjemmesiden.

(Required)
Nyhedsbreve

Udover de løbende nyheder udgiver UIM også to nyhedsbreve, som særligt henvender sig til fagfolk og professionelle.

Læs om Integration i Tal

Læs om Æresrelateret Viden